160 000 zdjęć ślubnych w jednym miejscu!
Portal www.fotograf-wesele.pl zrzesza ponad 2 700 fotografów ślubnych z całej Polski. Łącznie w portalu można znaleźć 160 000 zdjęć opublikowanych przez fotografów. Wśród nich wiele jest znakomitych!
2015-07-16, 14:35

W Polsce co rok ponad 200 000 par młodych mówi sobie TAK. I chociaż ślubów jest coraz mniej, to jednak poziom usług fotograficznych cały czas rośnie. Można się o tym przekonać oglądając zdjęcia na stronie www.fotograf-wesele.pl

Jak każdy z wyborów związanych ze ślubem, ten dotyczący fotografa łatwy nie jest. Na rynku znajduje się aktualnie bardzo wiele ofert - od momentu pojawienia się aparatów cyfrowych liczba osób świadczących tego typu usługi wzrosła kilkudziesięcio- lub nawet kilkusetkrotnie... Skąd więc mieć pewność, że wybraliśmy dobrą ofertę, a fotograf, który będzie uwieczniał te najważniejsze dla nas chwilę jest profesjonalistą, który zapewni wykonanie pięknych zdjęć bez żadnych przykrych niespodzianek?

Najlepiej jest zacząć poszukiwania odpowiednio wcześniej - 2 lata przed ślubem to nie jest zbyt odległy termin na pierwsze kontakty z wybranymi fotografami. Ci najlepsi bardzo często poleceni są przez swoich dotychczasowych klientów, co niejednokrotnie zapełnia im grafik na najbliższe półtora roku.

W bazie portalu fotograf-wesele.pl, w którym swoje oferty prezentuje blisko 3 000 aktywnie działających fotografów ślubnych, może sprawdzić dostępność terminu, zapoznać się z portfolio, zakresem usług, ceną. Prosty system kontaktu z wybranymi fotografami pozwoli w ciągu kilku minut otrzymać oferty tych fotografów, których prace się Wam spodobały.

Wśród fotografii zamieszczonych w portalu dominują te "romantyczne", ale także są galerie zdjęć zrobionych na przekór wszelkim tradycjom. Zapraszamy do zapoznania się z ofertami naszych fotografów:

Kamil Kulpa
Product Manager